Agenda

Datum Beschrijving
Zondag, 17 Maart 2019

Het Kerkraads Slavisch Byzantijns koor Sobórnost heeft, op veler verzoek, in het drukke programma van 2019 ook plaats ingeruimd voor een concert in de eigen Klankstad. Dat wordt uitgevoerd op zondag 17 maart van 15 tot 17 uur in het Sjtaater Hoes aan de Schaesbergerstraat 27, in Terwinselen/Kerkrade. De entree aan de kassa bedraagt 6 euro. Bezoekers mogen rekenen op een zeer gevarieerd programma van Slavisch/Byzantijnse werken, uitgevoerd o.l.v. dirigent Wiel Bonten.

Het concert krijgt een bijzonder cachet door de medewerking van het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus, dat met zijn internationaal repertoire eveneens garant staat voor kwaliteit. Opgericht in 1873 heeft dit gezelschap een markante reputatie opgebouwd in Europa. Net als Sobórnost draagt het niet alleen goede zang maar ook onderlinge vriendschap hoog in het vaandel.

Locatie: Sjtaaterhoes
             Schaesbergerstraat 27
             Terwinselen/Kerkrade.

Datum:  zondag 17 maart 2019

Tijdstip: 15.00 uur

Prijs: € 6,- (geen voorverkoop)

 

image002

Zaterdag, 22 Juni 2019

Het donkere, bourgondische geluid van de Kerkraadse mannenkoren gecombineerd met de kameleonachtige veelzijdigheid van Nederlands enige echte diva: ‘La Bloemen’. Mannenkoorzang van een nog niet eerder vertoonde intensiteit in een heel aparte setting. Een voorstelling voorbereid en ingestudeerd door de respectievelijke dirigenten Veron Jongstra, Wim Schepers en Jan Gouders. En natuurlijk Karin Bloemen; een van de meest veelzijdige artiesten van ons land, voorzien van een prachtige zangstem en een feilloos taalgevoel. Samengevoegd wordt dit een avond vol van verrassing, verbazing, passie en emotie. U hoort prachtige, overweldigende en gevoelig mooie muziek. Liederen die u ongetwijfeld zult herkennen en u zullen uitnodigen om mee te doen. Beter nog: u moet zelfs met ons meedoen!

Locatie: Theater HUB Kerkrade

Datum:  zaterdag 22 juni 2019

Tijdstip: 20.00 uur

Prijs: € 25,-

Kaartverkoop via Parkstad Limburg Theaters

Website Parkstad Limburg Theaters

poster 1.1280x1280