Agenda

Datum Beschrijving
Zaterdag, 06 Juli 2024

Italiaans sfeerconcert

Onder het genot van een drankje trakteren de zangers van KKM St. Lambertus u op een aantal bekende Italiaanse liedjes. Naast ons eigen koor treden ook soliste Jenske Wijshoff uit Grevenbicht op, de Kling, bestaande uit vier zangers van ons koor en het PMK. Dit is het Papa & Mama Koor van CantaYoung,

U zult op deze avond vast verrast worden met veel bekende melodieën als jeugdherinnering. Zing dan gerust mee met het refrein. We gaan de feestzaal sfeervol aankleden, natuurlijk in Italiaanse stijl. Laat u meteen aan de ingang verrassen door een Italiaans pareltje uit de vijftiger jaren. Onze eigen kok Frank van Dam zorgt met zijn kookteam voor een aantal mediterrane hapjes tijdens de avond. Deze zijn bij de entreeprijs van € 10,- inbegrepen. Drank is voor eigen rekening. Verhoog de sfeer door u te kleden in Italiaanse stijl.

Het programma begint om 20.00 uur, de zaal in het Westhoes is open vanaf 19.30 uur.

Deze sfeervolle avond is inmiddels uitverkocht.

Locatie: Westhoes, Anemonenstraat 16, Kerkrade-West

Italiaanse avond aankondiging

Zondag, 15 September 2024

Zorgcentrum Concert Lückerheide

KKM St. Lambertus zal een licht en herkenbaar repertoire ten gehore brengen voor de bewoners en hun familie van de Lückerheidekliniek in de wijk Chevremont in Kerkrade.
Daar zitten ook enkele meezingers tussen in het Limburgs dialect. 
Onze dirigent Wim Schepers zal een leuke uitleg geven op de liedjes die we graag voor dit publiek gaan zingen. Augustine Boshouwers zal het koor begeleiden op de piano.
Op deze wijze biedt het koor een muzikaal verzetje voor de bewoners dat in het algemeen erg gewaardeerd wordt.

Locatie: in het restaurant van de Lückerheide kliniek van Meander, Sint Pieterstraat 145, Kerkrade.

Tijd: 11.00 - 12.00 uur.

Entreé: gratis

koor vestjes 4 kleiner