Wil je bij ons komen zingen? Je bent van harte welkom!

Een nieuwe reeks van GRATIS zanglessen/koorscholing start zodra we weer veilig kunnen zingen. Je kunt je hiervoor nu al volledig vrijblijvend aanmelden via deze link:

AANMELDEN GRATIS ZANGLESSEN/KOORSCHOLING

Ons koor is altijd op zoek naar nieuwe leden die willen meezingen. Wil jij je stem gebruiken als hobby en hou je van meerstemmige muziek? Meld je dan aan als aspirantlid!

Heb je nog geen ervaring met zingen in een koor?
Ons koor biedt een unieke gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met koormuziek. Daarvoor organiseren wij zanglessen waaraan je kunt deelnemen samen met andere kandidaten en zangers die al langer lid zijn van het koor. Een professionele zangdocent neemt je aan de hand en leert je je stem te gebruiken, welke toonhoogte (partij) hoort het beste bij jouw stem, hard en zacht zingen, ademhaling reguleren en noten lezen. Om deze basis aan te leren, bieden we een koorscholing met zanglessen aan. Deze zijn gratis en vrijblijvend te bezoeken. Het koor start een nieuwe serie twee keer per jaar: eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar.

Je bent tevens welkom om eens een repetitie te bezoeken als toehoorder en als het bevalt om direct mee te doen! De zangers kunnen je vertellen hoe zij het meezingen van prachtige meerstemmige stukken ervaren en hoe zij een nieuwe vriendschap hebben opgebouwd. Zo kun je een goede indruk krijgen van het meezingen in een mannenkoor. Na de koorscholing ben je vrij om te beslissen of je mee wil doen met het koor. Je mag dan voor 2 maanden lang gratis meedraaien tijdens de repetities. Je neemt overigens plaats naast een ervaren zanger die je aan de hand zal nemen en verder de weg zal wijzen. Op deze manier garanderen we een prettige en soepele integratie in ons koor.

Ook ontvang je een informatieblad met alle nuttige informatie, speciaal opgesteld voor nieuwe leden. Zie voor meer algemene informatie op onze website via de link:

https://www.kkm-lambertus.nl/home/algemeen

Veel mensen denken dat ze niet (goed genoeg) kunnen zingen om mee te doen in een koor. In de praktijk valt dit meestal reuze mee, omdat we je leren hoe je stem te gebruiken. Alleen bij hoge uitzondering moeten we concluderen dat zingen niet voor je is weg gelegd. Maar dan weet je dat tenminste en heb je het in elk geval geprobeerd. De gevolgde zanglessen zijn sowieso niet weggegooid en kunnen altijd nog eens van nut zijn.

Heb je al ervaring met zingen in een koor?

Dan kun je ook al noten lezen en speciale tekens in de partituren begrijpen. Je kunt dan direct meedoen met de repetities als aspirant-lid en na 2 maanden beslissen of je definitief lid wil worden.

Hoe kun je je aanmelden?

Stuur een email met je naam, telefoonnummer en emailadres aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze secretaris zal dan contact met je opnemen om ons aanbod mondeling met je te bespreken.

Of meld je direct aan voor de volgende reeks gratis zanglessen/koorscholing via deze link:

AANMELDEN GRATIS ZANGLESSEN/KOORSCHOLING

We zien je graag komen om met ons mee te zingen!

Foto poster 50 procent