Wil je bij ons komen zingen? Je bent van harte welkom!

 

Ons koor is altijd op zoek naar nieuwe leden die willen meezingen. Wil jij je stem gebruiken als hobby en hou je van meerstemmige muziek? Doorbreek dan de sleur door één avond in de week je TV te verruilen voor een gezellig samenzijn met andere mannen die genieten van meer-stemmig zingen en meld je aan als aspirantlid via deze link:

IK WIL MEEDOEN!

Heb je nog geen ervaring met zingen in een koor?
Ons koor biedt een unieke gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met koormuziek. Daarvoor organiseren wij zanglessen waaraan je kunt deelnemen samen met andere kandidaten en zangers die al langer lid zijn van het koor. Een professionele zangdocent neemt je aan de hand en leert je je stem te gebruiken, welke toonhoogte (partij) hoort het beste bij jouw stem, hard en zacht zingen, ademhaling reguleren en noten lezen. Om deze basis aan te leren, bieden we een koorscholing met zanglessen aan. Deze zijn gratis en vrijblijvend te bezoeken. Het koor start een nieuwe serie twee keer per jaar: eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar.

Je bent tevens welkom om eens een repetitie te bezoeken als toehoorder en als het bevalt om direct mee te doen! De zangers kunnen je vertellen hoe zij het meezingen van prachtige meerstemmige stukken ervaren en hoe zij een nieuwe vriendschap hebben opgebouwd. Zo kun je een goede indruk krijgen van het meezingen in een mannenkoor. Na de koorscholing ben je vrij om te beslissen of je mee wil doen met het koor. Je mag dan voor 2 maanden lang gratis meedraaien tijdens de repetities. Je neemt overigens plaats naast een ervaren zanger die je aan de hand zal nemen en verder de weg zal wijzen. Op deze manier garanderen we een prettige en soepele integratie in ons koor.

Kijk voor meer informatie van ons mooie koor op onze website via de link:

https://www.kkm-lambertus.nl/home/algemeen

Veel mensen denken dat ze niet (goed genoeg) kunnen zingen om mee te doen in een koor. In de praktijk valt dit meestal reuze mee, omdat we je leren hoe je stem te gebruiken. Alleen bij hoge uitzondering moeten we concluderen dat zingen niet voor je is weg gelegd. Maar dan weet je dat tenminste en heb je het in elk geval geprobeerd. De gevolgde zanglessen zijn sowieso niet weggegooid en kunnen altijd nog eens van nut zijn.

Mannen met interesse stellen ons vaak een aantal vragen over mogelijke bezwaren om te zingen in ons koor. Vind hier de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop. In onze introductiefilm tref je wat sfeerbeelden aan en hoor je onze voorzitter Wim de Groot enthousiast vertellen over onze club. Link naar het filmpje: Informatievideo KKM St. Lambertus - YouTube

Heb je nog andere vragen?

Neem dan gerust contact op met onze coördinator Ledenwerving: Ger Huijten, via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 5381 0108. Hij, of collega Robert van Bussel, is ook degene die je zal begeleiden bij je aanmelding en eerste bezoeken.

 

Ger Huijten 2

 Robert van Bussel 28pct
 Ger Huijten

 Robert van Bussel

Hebben je we overtuigd om vrijblijvend met ons mooie koor mee te doen? Meld je dan aan voor de volgende reeks gratis zanglessen/koorscholing via deze link:

AANMELDEN GRATIS ZANGLESSEN/KOORSCHOLING

We zien je graag komen om met ons mee te zingen!

Foto poster 50 procent